Uncategorized

Paella met kip en chorizo

Nu we toch op een uitprobeer toer zijn, die mij tot nog toe eigenlijk wel goed bevallen is, maken we deze keer een paella met chorizo, maar ook met garnalen. Beide ingrediënten heb ik nog nooit gegeten. Dus na 3x wantrouwig aan Danny te hebben gevraagd of ik dat wel zou lusten, ga ik de uitdaging aan. Dit hebben we gemaakt:

De paella met kip & chorizo van Jamie Oliver uit zijn boek ‘Bespaar met Jamie‘. Omdat we hebt recept heel precies hebben gevolgd, mag ik het niet vermelden, maar nu weet je waar je het kan vinden. In de winkel en bij mij.

Eerlijk gezegd weet ik nog altijd niet of ik het je zou aanraden. De paella was in Danny’s termen: ‘wel binnen te houden’, maar niet één van mijn favorieten. En wat betreft de garnalen, die vind ik maar raar met een gekke nasmaak.  Niet helemaal mijn ding. De chorizo daarentegen viel mij gelukkig dan weer mee of in Danny’s termen: ‘Goed binnen te houden’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.